Standard.al

Modelet me përmasa ideale dëmtojnë shitjet në internet….

0

Problemi më i madh i  blerjeve on-line është masa. A mund të ndihmojnë modelet me përmasa reale me këtë fenomen? Problemi i të gjithave ne është se e kemi gati të pamundur të gjejmë veshje të përshtatshme për format  tona në internet.

Shumica e fustaneve janë të dizajnuara për madhësinë 34-40  dhe më pas rrobaqepësit thjesht shtojnë dy inç rreth belit për çdo madhësi tjetër , por nuk është kjo mënyra se si funksionojnë trupat e grave, shkruan Euronews.

Përgjigja për secilën do të ishte të shohim modele të përmasave tona , të veshura me sendet që dëshirojmë  të blejmë, por kjo thjesht nuk ndodh me markat në përgjithësi.

Të përdorësh modele jo-perfekte, nuk e shëmton aspak dizajnin, por e sjell atë më afër blerësit./g/s

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.