Standard.al

Frika nga koronavirusi, shqiptarët në Itali dynden për t’u kthyer në Shqipëri…

0

Pas shfaqjes së koronavirusit në Itali ku deri më tani janë shënuar dy viktima dhe 74 persona të infektuar, është rritur rreziku edhe për vendin tonë.

Megjithatë shqiptarët që jetojnë në Itali kanë vendosur që të nisen drejt Shqipërisë për shkak të frikës së infektimit nga ky virus.

Në mesantë janë vënë re rradhë të gjata të emigrantëve në Brindisi të cilët po niseshin me target drejt Vlorës.

Ne doganën e Brindisit gjenden qindra shqiptarë në pritje për tu kthyer ne atdhe. Megjithatë radhët janë shtuar jo vetëm për shkak të numrit të larte, por edhe për faktin se kontrollet në Brindisi janë shtuar.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.