Standard.al

Australia gjen vaksinën kundër koronavirusit?! Së shpejti do të testohet tek kafshët

0

Universiteti i Queenslands në Australi ka deklaruar se ka gati një vaksinë testuese kundër koronavirusit. Deri tani virusi ka vrarë 2 mijë e 200 persona në të gjithë botën dhe ende asnjë vaksinë kundër tij.

Por duket se Australia do të bëjë një përpjekje duke e testuar fillimisht pas disa ditësh tek kafshët fillimisht për të parë nëse vaksina është ajo që pritet apo një dështim i radhës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.