Standard.al

Vetëvaret në qeli 43-vjeçari, babai i katër fëmijëve ishte arrestuar për 12 mijë lekë të vjetra

0

I ndjeri është Bilbil Hasani, 43 vjeç me origjinë nga Kukësi.

I burgosur që i dha fund jetës në qelitë e burgut ishte arrestuar për vjedhjen e 12 mijë lekëve të vjetra dhe qëndronte prej muajsh në qeli në pritje të vendimit.

“Fatkeqësi të vetëvaresh dhe të vdesësh brenda qelisë së burgut kur ke vjedhur vetëm 12 mijë lekë të vjetra dhe ke tre muaj pa një vendim gjyqësor!!! TURP!”- shkruan avokati i njohur, Saimir Visha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.