Standard.al

Dështon sërish seanca ndaj dosjes “339”

0

 

Është shtyrë sërish seanca paraprake për njërën prej pjesëve të dosjes “339”, e cila ka në total 15 persona të akuzuar.

Shkak për shtyrjen e seancës është bërë mungesa e disa prej avokatëve kryesorë dhe disa prej personave të akuzuar në këtë dosje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.