Standard.al

‘Rrogat e ushtarakëve dhe mjekëve në Kosovë, dy herë më të larta sesa në Shqipëri!’

0

Rrogat e ulëta në Shqipëri janë arsyeja se përse shumë njerëz duan të largohen nga vendi. Në një denoncim online, ish-kryeministri Sali Berisha shkruan se shatë vite më parë ishte ndryshe.

Postimi i plotë:

Të dashur miq, shtatë vite më parë rrogat në Shqipëri ishin më të larta se sa ne 7 vende të rajonit Bullgari, Rumani, Serbi, Maqedoni e Veriut, Bosnje Hercegovine, Mal i Zi dhe Kosovë.

Duke zbatuar politikën e spastrimit etnik të shqiptarëve nga Shqipëria, Zografi bis bllokoi për 7 vite rritjen e rrogave.

Rezultatet e kësaj politike janë:

1- shqiptarëet kanë rroga më të ulëta se të gjitha vendet e rajonit. Kosova për mjeket, infermierët dhe ushtarakët jep rroga mbi dy herë më të larta se sa Shqipëria.

2- shqiptaret jo vetëm kanë rrogat më të ulëta në rajon, por marrin sot 15% më pak krahasuar me çmimet se sa 7 vite me parë

3- kjo është një ndër shkaqet bazë të largimit masiv të qytetarëve nga Shqipëria dhe trefishimit të nivelit të mjerimit në Shqipëri.

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Përshëndetje Doktor BERISHA

Po ju dërgoj pagat e Forcave të Sigurisë së Kosovës, 2-3 fish me të larta se të Forcave të Armatosura të ushtrisë shqiptare.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.