Standard.al

613 kg kokainë në banane, diplomatë amerikanë në gjyqin ndaj Arbër Çekaj

0

 

613 kg kokainë në banane, diplomatë amerikanë në gjyqin ndaj Arbër Çekaj

Pas kërkesave të vazhdueshme të Arbër Çekajt, diplomatë amerikanë po marrin pjesë sot në gjyqin ndaj tij dhe 2 të pandehurve të tjerë të akuzuar për trafikun e 613 kilogramë kokainë të kapur në Maminas.

Këtë proçes, Arbër Çekaj e konsideron një falsë.

“Kërkova ndërkombetarët pasi ju nxituat për ta mbyllur këtë proces farsë. Më keni dhënë garanci në Gjermani për proçes të rregullt ligjor dhe nuk më jepni mundësi të mbrohem” është shprehu Çekaj.

Seanca e radhës është shtyrë për më 4 mars.

Më 21 shtator, Arbër Çekaj doli para gjykatës së Krimeve të Rënda, e cila konfirmoi ‘arrestin me burg’ për biznesmenin e bananeve që u arrestua në Gjermani dhe u ekstradua në Shqipëri pasi akuzohet për 613 kg kokainë të kapur në portin e Durrrësit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.