Standard.al
Daily Archives

18 February, 2020

Haland, mbreti i Dortmund!

Dinak dhe i fuqishëm. Erling Haaland vendosi një nënshkrim të dyfishtë në ndeshjen e parë të raundit të 16-të të Champions League…