Standard.al

“Nëse doni të bëni zhurmuesin, bëjeni”/ Meta: Jemi bërë shteti më qesharak në botë falë kësaj mazhorance të papërgjegjshme

0

Presidenti Ilir Meta hodhi akuza të forta ndaj qeverisë. Ai shprehet se: Jemi bërë shteti më qesharak në botë falë kësaj mazhorance të papërgjegjshme, e cila fton Venecian që të na lexojë nenin 179 në Kushtetutë që e ka shkruar vetë Venecia. U shqetësuan për kallëzimin ndaj Dvoranit dhe çfarë bënë? Një ditë para se Venecia të vinte, këta miratuan ligjin natën dhe të fusin anëtarët e Gjykatës Kushtetuese nga oxhaku dhe të dhunojnë Kushtetutën në mënyrë të hapur dhe flagarante. Nuk e thirra Venecian se më vinte turp t’i thirrja dhe t’i pyesja pse e keni shkruar kështu.Në këtë çështje të jemi serioz. Nëse doni të bëni zhurmuesin, bëjeni.”/ Open

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.