Standard.al

Takimi me shkencëtaren shqiptare, Meta: Frymëzues mesazhi i saj drejtuar të rinjve shqiptare…

0

Presidenti i Republikës ka bërë publike në faqen e tij në facebook lajmin për takimin që ka zhvilluar me Arta Çikën, një shkencëtare të re dhe fituese të çmimit “TechWomen100” për vitin 2019 në Mbretërinë e Bashkuar.

I lumtur të takoja Arta Çikën, një shkencëtare të re dhe fituese të çmimit “TechËomen100” për vitin 2019 në Mbretërinë e Bashkuar, e cila këtë vlerësim ja ka dedikuar Shqipërisë, ku dhe mori dijet e para.
Frymëzues mesazhi i saj drejtuar të gjithë të rinjve e të rejave shqiptare për të ëndërruar fort dhe për të mos u ndalur në përpjekjet për t’i realizuar ato në Atdheun tonë të dashur.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.