Standard.al

Axhenda Soros në aksion/ Spoti që i bën thirrje afrikanëve të vijnë të punojnë në Shqipëri!

0

Nga: Koalicioni Për Shqipërinë

E bënë dhe këtë! Spot që i bën thirrje afrikanëve të vijnë të punojnë në Shqipëri!

Agjencia e Punësimit deklaron se ka bërë Marëveshje me Veliajn në 2013 kur ishte Ministër Pune!

Spoti tregon 3 afrikanë që punojnë në Tiranë të cilët i bëjnë thirrje afrikanëve të vijnë të punojnë në Shqipëri se është vend i bukur!

Këta janë skllevërit për të cilët ka nevojë Oligarkia Soros sepse këta as votojnë dhe as protestojnë për të kërkuar mbrapsht lekët që na ka vjedhur Rilindja e Soros!

Kjo është Faza e Dytë, Faza e Ripopullimit me afro-aziatikë në kuadër të Axhendës Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë!

Këtë spot prezantoi edhe Avokati Altin Goxhaj sot në emisionin e përjavshëm në Fax News në 16:30!

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.