Standard.al

Skandal në Kakavijë/ Ja ‘plas’ Berisha: Maunet e dyshuara për drogë nuk skanohen…

0

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e qytetarit dixhital, që denoncon një skandal në doganën e Kakavijës.

Berisha, referuar mesazhit, shkruan se “Vilson Dine kalon në Greqi pa skanuar maunet e dyshuara për drogë!”.

Në mesazhin që është publikuar thuhet se “maunia në foto është lejuar të kaloj kufifin drejt Greqisë pa u skanuar nga dogana jonë me urdhër të shefit Vilson Dine! Policëve që kanë qënë në shërbim ju është komunikuar që maunia është me bombula gazi dhe nuk ka pse të skanohet. Këta të fundit e kanë kundërshtuar një gjë të tillë, por nuk kanë arritur ta skanojnë sepse janë kërcënuar nga shefi, kur me pas edhe janë trasferuar nga aty! Policët që kanë kundërshtuar shefin janë:Lorenc Cela dhe Artan Hide!”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.