Standard.al

Mario Balotelli ‘pre’ e një shantazhi

0

Futbollisti i njohur Mario Balotelli është shantazuar së fundmi nga një 18 vjeçare.

Sipas kësaj të fundit në kohën kur ishte e mitur ajo ishte dhunuar seksualisht nga futbollisti.

Ajo e shantazhonte sulmuesin duke i kërkuar atij 100.000 mije euro ose do fliste në publik.

Për më tepër avokati i 18 vjeçares ishte përpjekur ta shesë historinë e saj një reviste gossip.

Sulmuesi nuk i’u dorëzua shantazhit dhe menjëherë bëri denoncimin në polici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.