Standard.al

Kapet drogë në kufirin grek, arrestohet shqiptari…

0

Nje automjet nuk i bindet policise greke në kufirin greko-shqiptar. Në Zitsa, Janinë është tentuar të ndalohet një mjet që vinte nga kufiri gjelbër.

Mjeti ka shtuar shpejtësinë, është larguar dhe me pas është arritur të ndalohet nga policia. Drejtuesi i mjetit ka kundërshtuar me dhunë forcat e policisë ndersa pasagjeri ka arritur të largohet me vrap.

Eshtë arrestuar vetem shoferi, shqiptar. Gjatë tentatives per t’u larguar, nga mjeti jane hedhur dy çanta, brenda të cilave policia sekuestroi 4 pako me 36 kg 350 gram marijuane. U sekuestrua dhe 1 celular dhe 240 euro. Mjeti rezultoi i marre me qera në Greqi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.