Standard.al

Greva e naftëtarëve, Kryemadhi letër drejtuesve të institucioneve: Përshkallëzimi i situatës me pasoja të rënda

0

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, pas takimit të sotshëm me grevistët e Poçemit, i është drejtuar përmes një letre Prokurorit të Përgjithshëm, kryetarit të KLSH, ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë si dhe Avokates së Popullit lidhur me grevën e urisë që kanë nisur naftëtarët.

Punonjësit e nënstacionit në poçem janë pjesë e Uzinës së Ballshit, mbyllja e të cilës prej muajit shtator ka lënë pa punë mbi 850 punëtorë, ndërsa akuzojnë institucionet shtetërore se prej 4 muajsh nuk marrin pagat e tyre.

Kryetarja e LSI kërkon përmes letrës publike nxjerrjen përpara përgjegjësisë ligjore të agjensive shtetërore që e kanë lënë situatën të arrijë deri në këtë akt ekstrem.

Letra e Kryemadhit:

Image

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.