Standard.al

Video/ Gazetarja e huaj nuk përmban të qeshurën teksa jep lajmin e mirë se do të rriten pensionet…

0

Gazetarja ruse, Aleksandra Novikova ka krijuar një situatë qesharake teksa nuk ka mbajtur të qeshurën gjatë transmetimit të edicionit live.

Ajo po jepte lajmin e mirë për rritjen e pensioneve që do të përfitonin personat me aftësi të kufizuara dhe veteranët e luftës kur u shpërqendrua.

E qeshura e saj sikurse dëgjohet nga video nis ndërsa është duke lexuar kronikën. Edhe pse u mundua që të qetësohej sado pak nuk ia doli dot të kontrollonte veten.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.