Standard.al

U rritën me 200 lekë, Autoriteti i Konkurrencës pezullon tarifat e reja të kompanive celulare…

0

Autoriteti i Konkurrencës pezullon tarifat e reja të kompanive celulare. Abcnews.al raporton se një vendim i tillë parashikon pezullimin e përkohshëm të tarifave dhe nisjen e një hetimi për shkeljen e konkurrencës në treg.

Si pasojë e këtij vendimi deri në përfundimin e hetimit, kompanitë janë të detyruara të operojnë me tarifat e vjetra ekzistuese në treg.

Kujtojmë se së fundmi janë rritur me 200 lekë tarifat e paketave me parapagesë.

Rritja është bërë për secilën nga paketat ekzistuese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.