Standard.al

Si nisi protesta dhe rezistenca teatrore, ja çfarë pritet të rrëfej Neritan Liçaj

0

Si nisi protesta dhe rezistenca teatrore? Përse shumë nga artistët braktisën kauzën, disa të tjerë heshtën e disa të tjerë vijojnë të rezistojnë? Këto edhe shumë pyetje të tjera do të marrin përgjigje sot.
‘Teatri përballë pushtetit, në 2 vite qëndresë.’
Ndiqni rrëfimin e Neritan Licaj te ‘Oda’
ora 20:00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.