Standard.al

Nga Monika dhe Meta: Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!

0

Presidenti i Republikës Ilir Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi i kanë dërguar këtë urim, si çitf, qytetarëve shqiptarë me rastin e Shën Valentinit: “Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!”

Mesazhi është shoqëruar me një fotografi të çiftit Meta, pa korniza zyrtare.

Nga Monika dhe Ilir Meta: Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.