Standard.al

Humori në rrjet/ Ardi Daullxhiu ‘mposht’ kryeministrin Edi Rama

0

Kryerilindasi dita-ditës prodhon skandale nga më të ndryshme në të gjitha fushat, ai shfaqet i pashqetësuar dhe si parim kryesor ka vetëm propagandën. Shqiptarët vazhdojnë të largohen jashtë vendit dhe shpresa për një të ardhme më të mirë që nuk duket gjëkundi. Për këtë arsye portali JOQ Albania mbrëmjen e shkuar krijoi një sondazh duke pyetur qytetarët se kë do donin për kryeminister Edi Ramen apo Ardi Daullxhiun. Nga 11 mijë vota që ishte mbrëmë, deri tani ka shkuar 18 mijë votues, 79% për Ard Daullxhiun. Shifrat janë një këmbanë alarmi për shqiptarët se ka ardhur koha për ndryshim, ndoshta dhe me Ardin.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.