Standard.al

Del video: Ja si e gozhdojnë gazetarët kryeministrin me argumenta dhe reagimet e tij

0

Nga ish kryeministriz. Sali Berisha

Zero argumente, gozhdohet Noriega! sb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.