Standard.al

Del nga karantina në Turqi studentja shqiptare Silva Doçi pasi nuk rezultoi me koronavirus

0

Studentja shqiptare Silva Doçi ka dalë nga karantina në Turqi pasi nuk rezultoi me koronavirus në mbikqyrjen e rreptë 14- ditore në Ankara, thotë Anadolu Agency.

Së bashku me 41 persona të tjerë të disa nacionaliteteve, 32 turq dhe 9 të tjerë nga Azerbajxhani dhe Gjeorgjia u evakuuan nga Wuhani pasi aty ‘shpërtheu’ koronvirusi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.