Standard.al

Buzëqeshja e çuditshme e 4-vjeçarit ishte shenjë e diçkaje të tmerrshme, por prindërit nuk e kuptuan…

0

Kur buzëqeshja e tij nisi të ndryshonte nga fillimi i 2019-tës, prindërit e Jack Lacey menduan se ai tallej dhe imitonte dikë.

Vetëm kur katërvjecari nisi të kishte probleme dhe me syrin e te perjetonte makthe të tmerrshme natën, babai i tij Wesley, dhe nëna Rebecca nisën të shqetësohen dhe vendosën ta vizitonin djalin tek një mjek.

Aty mësuan se vogëlushi kishte një masë tumorale në tru, mjaft agresive dhe që po përhapej. Ajo kishte muaj që zhvillohej, por deri atëherë, nuk kishte dhënë asnjë simptomë. Tumori, për më tepër, nuk mund të operohej.

Jack ndërroi jetë të hënën, në krahët e të atit dhe i rrethuar nga njerëzit e dashur.

    

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.