Standard.al

Po ndodh/ Antikomunistët djegin potretin e Ruçit para Parlamentit

0

 

Një grup i ish të burgosurish politikë protestuan sot para Kuvendit të Shqipërisë kundër restaurimit të diktaturës komuniste. Ata, dogjen portretet e Gramoz Rucit dhe drejtuesve te tjere te qeverise dhe shtetit, autore te krimeve te komunizmit.

Ne te perndjekurit politike antikomuniste jemi ne balle te cdo proteste e reagimi dhe ne krahe te cdo te perndjekuri politike deri ne plotesimin e te drejtave te tyre. Beteja me diktaturen komuniste vazhdon!”, tha Nebil Çika, kreu i shoqatës së Antikomunistëve.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.