Standard.al

E padëgjuar/ Çifti i të moshuarëve vendos të martohet pas 50 vitesh fejesë

0

Çifti italian çuditi botën me vendimin e tyre për tu martuar. Kjo pasi ata kishin 50 vjet të fejuar.

Mario Gigli dhe Maria Canu u njohën në Milano në vitin 1972. Në atë kohë Mario sapo kishte lënë një martesë, ndërsa Maria, 20 vjet më e re, ishte shërbyese.

Pas 50 vitesh të kaluara bashkë ata më në fund vendosën të ecin drejt altarit, edhe pse tani në moshën 92 dhe 71 vjeçare.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.