Standard.al

Një shpjegim se si shpëton Shqipëria nga Rilindja dhe Soros!

0

Nga: Altin Goxhaj

NJE SHPJEGIM SE SI SHPETON SHQIPERIA!
Ka vec nje menyre per te mundur Rilindjen dhe Sorosin:
Ne zgjedhjet e ardhshme forcat qe kerkojne rrezimin e Rilindjes te marrin me shume se 60% te votave ne menyre qe te garantohej rrezimi i Rilindjes pavaresisht vjedhjeve dhe blerjeve qe ajo do aplikonte!
Por PD dhe LSi duhet te marrin te pakten me pak se 40% ne menyre qe te detyrohen nga forcat e reja qe perfaqesojne 20% qe te mos bejne dot nje qeveri politike 4 vjecare por nje qeveri teknike tranzitore 6 mujore (e perbere nga personalitete intelektuale dhe jo partiake) qe do te riorganizonte nga e para Zgjedhje me nje sistem te ri zgjedhor dhe Kushtetute te re brenda 6 muajsh si detyra e vetme e Qeverise Teknike! Pra platforma jone elektorale eshte te futemi ne Zgjedhjet e para qe te sjellim ne pushtet nje Qeveri Teknike pa Edin, pa Lylin, pa Erin, pa Monen qe do te beje nje Kushtetute te Re te miratuar me Referendum dhe do te organizoje per here te pare qe nga 1992 Zgjedhje te Lira dhe te Ndershme pa nje shtet represiv dhe korruptiv qe blen dhe manipulon vota!
Pyesni veten: si mblidhen me shume vota te domosdoshme per te detyruar krijimin e nje Qeverie Teknike dhe jo politike? Duke propozuar EDverin? Lylin? Erinb? Monen? Apo nje Qeveri Teknike qe do riorganizoje Zgjedhje te verteta, per here te pare te Lira dhe te Ndershme te perbere nga personalitete intelektuale qe kane per detyre vec te administrojne shtetin minimal (“shtet – roje nate” quhet ne termat e shkencave politike) dhe te bejne nje Reforme qe te mbyll ciklin e tranzicionit dhe shpetuar Shqiperine nga Humnera qe po e zhyt bashkerisht Rilindja dhe Opozita Kuislinge ne kuader te Axhendes Soros per Rrenimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqiperise?
E sigurte qe si elektorati gri, si demokratet me tru dhe vete socialistet e ndergjegjesuar do te preferonin kete Zgjidhje: te votonin per nje Qeveri pa EDvErin, pa Lylin, pa Eri Plehrin dhe pa Monen!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.