Standard.al

Goxhaj e thotë troç: 12 OJF të Soros i dolën kundër Ramës për paketën për të bindur Yuri Kim se nuk janë vegla të ‘Rilindjes Sorosiane’

0

Nga Altin Goxhaj

 

Hahaha 12 OJF të Soros sapo i dolën kundër EDvErit për Paketën AntiKÇK për t’i mbush mëndjen Ambadadores se ato janë ^të pavarura^ dhe jo vegla të ndyra të Rilindjes Sorosiane siç i njohin gjithë shqiptarët 
Prisni kur të fillojnë t’i bëjnë share postimeve të Trump që deri para ardhjes së Youri Kim i hidhnin vrer dhe baltë mjes drekë darkë  sdms BIRN i themeluar zyrtarisht nga Soros 

Fotografia e Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.