Standard.al

“Si e sabotuan nga brenda ambasadoren amerikane me një flamur të deformuar shqiptar…!”

0

Nga Altin Goxhaj

 

Sot stafi i Ambasadës Amerikane i vunë në sfond Ambasadores Amerikane të emëruar nga Trump, në Ditën e parë të akreditimit dhe prezantimit, Znj. Youri Kim, një flamur të deformuar shqiptar të prodhuar në Kinë! Ky flamur është hequr me kohë nga qarkullimi (që në 2012) dhe rishfaqet çuditërisht pikërisht kur prezantohet Ambasadorja e re!

Të thuash e kanë bërë pa dashje vështirë të besohet.. Kujtoni se si për 3 vjet me radhë stafi prosoros i Ambasadës ka sponsorizuar propagandën AntiTrump!

Kjo puna e sabotimit dhe deformimit nga ithtarët liberal të Sorosit njësoj siç i ndodh Presidentit Trump në Washington nuk ndalohet dot me një të rënë lapsit!

Rëndësi ka të identifikohet dhe të denoncohet në kohë 

Me këtë rast i urojmë suksese në të mirën tonë Ambasadores Kim në ditën e parë të akreditimit të saj 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.