Standard.al

Situata emergjente nga virusi, Kina po ndërton spitalin me 1000 shtretër për 10 ditë

0

Qyteti kinez Wuhan po ndërton me shpejtësi një spital të ri me 1.000 shtretër për të trajtuar viktimat e një koronavirusi të ri, duke mobilizuar makineri për ta përgatitur atë në fillim të javës tjetër respektivisht më 4 shkurt., thanë mediat shtetërore.

Virusi ka vrarë 25 njerëz në Kinë dhe ka infektuar më shumë se 800, tha qeveria të premten.

Spitali i ri po ndërtohet rreth një kompleksi, të destinuar fillimisht për punëtorët lokalë. Aty do të ngrihen ndërtesa të parafabrikuara, të cilat do të kenë 1.000 shtretër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.