Standard.al

FOTO/ Ja si do të dukeshin Mona Lisa, Napoleoni dhe shumë të tjerë sot…

0

Njerëzit e perceptojnë të kaluarën si një seri ngjarjesh, diçka si një film që ne nuk mund ta ndiejmë apo prekim, thotë Becca Saladin autore e artikullit dhe e faqes ‘Royalty Now’ (mbretërit tani).

“Kam menduar gjithmonë se sa e pabesueshme do të ishte të shohësh ngjarje historike dhe njerëz në mënyrën si kanë ndodhur në të vërtetë dhe mënyrën se si dukeshin në të vërtetë. Fillova Royalty Now në Shkurt të vitit 2019, thjesht si një mënyrë që unë ta shihja figurën time të preferuar historike, Anne Boleyn, si një grua moderne,” shkruan Saladin. (boredpanda)

Në profilin e saj janë publikuar fotografitë e 30 figurave të njohura të historisë botërore së bashku me pamjen që ata do të kishin sot, ku disa prej tyre mund ti shihni më poshtë:

Grace Kelly

Mona Lisa

Benjamin Franklin

Luigji XVI

Napoleoni

Maria Antoinette

Perandori August

Luigji XV

Abraham Lincoln

Katrina e Aragonës

Madame De Pompadour

Mbretëresha e Skocisë Mary

 Mbretëresha Elizabeth I

Aleksandri i Madh

Jul Qesari

Nefertiti

SCAN

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.