Standard.al

Floida Kërpaçi paraqet realitetet e dhimbshme të keqqeverisjes në Shqipëri

0

Kryetarja e Forumit Rinor LSI, Floida Kërpaçi nepermjet nje postimi ne Facebook eshte shprehur se Forumi Ekonomik Botëror e ka pozicionuar Shqipërinë në vendin e parafundit për mundësi punësimi.

Postimi i plote

Mungesa e punësimit, pagat e ulëta që për të përballuar muajin duhet të marrësh borxh, punë jashtë orari që mbetet e papaguar, janë realitete të dhimbshme të keqqeverisjes në Shqipëri.

Forumi Ekonomik Botëror e ka pozicionuar Shqipërinë në vendin e parafundit për mundësi punësimi.

Me Komisionerin e Bashkimit Europian për Punësimin dhe të drejtat sociale, Nicolas SCHMIT, ngrita shqetësimin e largimit masiv të të rinjve dhe Shqiptarëve nga vendi ynë.

Punësimi i sigurtë, me paga të larta që siguron një jetë të sigurtë është mision i LSI💪!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.