Standard.al

Truku i thjeshtë që jua ul tensionin e gjakut brenda 2 minutave…

0

Tensioni i lartë e gjakut është diçka nga e cila nuk keni nevojë më të vuani kur nuk keni ilaçe në dispozicion, pasi që mund ta trajtoni atë thjesht me një laps.

Duke e përdorur lapsin në të njëjtën mënyrë që akupunkturisti e përdor gjilpërën, ju mund të arrini rezultate të menjëhershme, transmeton Telegrafi.

Doktorët e quajnë shtypjen e gjakut si “vrasës të fshehtë” sepse pasojat janë shumë serioze, por problemet zhvillohen ngadalë me kohën dhe simptomat janë të ngjashme me të sëmundjeve tjera.

Truku për ta ulur shtypjen e gjakut brenda 2 minutave

Kjo pikë e shtypjes është shumë e lehtë për ta gjetur dhe bën diferencë të madhe në mirëqenien tuaj.

Nxireni gishtin përgjatë linjës mes gishtit të madh dhe gishtit të dytë të këmbës.

Pika e shtypjes gjendet vetëm pak para se gishti ta arrijë ashtin.

Në atë pikë aplikoni presion për 3 sekonda, pastaj pushoni për 5 sekonda. Përsëriteni masazhin për 2 minuta dhe të njëjtën gjë bëjeni edhe në këmbën tjetër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.