Standard.al

Mehmetaj: Kombet e Bashkuara e nxjerrin Shqipërinë në vendin e 3 për përdorimin e kokainës, rroftë lideri ynë global…

0

Nga Kejdi Mehmetaj

 

Sipas Transparency International, Shqipëria renditet e 106 në perceptimin për korrupsionin, duke humbur 23 vende krahasuar me 2016, e 5 vende pas Kosovës.

Kombet e Bashkuara në publikimin “Our World in Data” e vendosim Shqipërinë në vendin e 3 për përdorimin e kokainës dhe në vendin e 15 për përdorimin e lëndëve narkotike në përgjithësi.

…Ndërkohë, Edi Rama çfarë nuk nxjerr nga goja për Kryeministrin e Kosovës. Mirë e bën, me të dhënat më sipër tregon se i ka realizuar objektivat kombëtar, tani është koha ti jap eksperiencë Kosovës e gjithë rajonit.

Rroftë Lideri ynë Global 🤢🤐🤯

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.