Standard.al

Kokaina/ SPAK-Lefter Allës: Bëj testin e drogës…

0

Prokuroria speciale e Antikorrupsionit (SPAK) ka kërkuar nga Lefter Alla, kryebashkiaku i emëruar nga Edi Rama në Bulqizë, që të bëjë testin e drogës.

Vendimi është marrë pas nisjes së hetimeve nga ana e SPAK ndaj Allës.

Një ditë më parë, kryebashkiaku i Bulqizës u paraqit në prokuroi për të dhënë shpjegime, ndërsa ka refuzuar të flasë për gazetarët.

Sot është mësuar që SPAK i ka kërkuar kryetarit të Bashkisë së Bulqizës Lefter Alla që ti nënshtrohet testit të drogës.

Prokurorët i kanë kërkuar që të dorëzojë menjëherë kampionet e gjakut dhe urinës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.