Standard.al

Një tjetër gjë interesante…

0

Nga Ylli Manjani

 

Sikur nesër të mirarohen ato ndryshime që qarkullojnë në tryezë për Kodin Zgjedhor, do të duhet të paktën 9-10 muaj për të përgatitur zbatimin e tyre.

Ky afat sigurisht vlen nëse qeveria është vullnetmirë dhe punon seriozisht për përgatitjen e infrastukturës zgjedhore që imponojnë ato ndryshime…

Pra llogjikisht këtë vit nuk ka se si të bëhen zgjedhje!!!

Të paktën jo me kodin e ndryshuar…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.