Standard.al

Prognozat e OKB-së…

0

Nga Ylli Dylgjeri

Prognozat e OKB-së
Sipas projeksioneve të OKB-së Shqipëria po ecën me hapa të sigurtë drejt një popullsie me rreth 500 mijë vetë në 2100-tën…
Koment
Pra, do të kemi vetëm një Bashki në vend, ku Kryetar do jetë Zaho dhe nënkryetare Lili Eri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.