Standard.al

Për Partinë Demokratike nuk ka pushim/ Ja axhenda e mbledhjeve të rëndësishme për nesër…

0

Duket se pas marrëveshjes së opozitës jashtëparalametare dhe maxhorancës, për reformën zgjedhore, në selinë e Partisë Demokratike nuk ka pushim.

Ditën e nesërme, në selinë blu pritet të zhvillohen dy mbledhje të rëndësishme.

Nesër, e mërkurë:

Ora 17:00 – Mbledhje e Kolegjit të Kryetarëve

Ora 19:00 – Mbledhje e Kyesisë se PD dhe Grupit Parlamentar

Pjesë e diskutimeve nuk do të jetë vetëm dakordësia për reformën zgjedhore, por edhe shumë tema të tjera të aktualitetit, pa harruar këtu edhe aksionin opozitar në vijim…./Syri.net

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.