Standard.al

Manjani: Siç e parashikuam… Arrestohen njerëz në Thumanë e Golem, por jo në Durrës…

0

Nga Ylli Manjani

 

Siç e parashikuam…

Asnjë surprizë!

Gjeografia e arrestimeve për pasojat e tërmetit shpjegon shumë qartë moton “Fajin e ka Saliu”.

Shihni me vemendje! Arrestohen në Thumanë e Golem, por jo në Durrës. Sot arrestohen në Vorë, Kashar e Farkë por jo në Tiranë.

Pra në bashkitë e Durrësit dhe Tiranës nuk ra tërmet…!

Edhe për tërmetin e fundit, megjithse pas 7 viteve nga qeveria e Tij, prap Ai e ka fajin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.