Standard.al

Fier/ Inspektimi nxjerr ‘zbuluar’ 1,8 ton patatina, kruasanë, miell e qumësht të skaduar

0

Pasi kreu 15 kontrolle zyrtare në Stabilimentet e Operatorit të Biznesit Ushqimor, me origjinë shtazore, joshtazore dhe produktet e mbrojtjes së bimëve, zbuloi dhe asgjësoi 1.825 ton produkte ushqimore si patatina, miell, qumësht, bakerolls, molto etj. me afat të kaluar përdorimi.

Gjatë inspektimeve të kryera janë vendosur 7 masa administrative “Paralajmërim” dhe janë lënë detyra për plotësimin e mangësive të konstatuara gjatë kontrolleve, si dhe janë vendosur 4 masa administrative “Gjobë” me vlerë totale 130,000 lekë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.