Standard.al

Dylgjeri: Duam një pavion të ri psiqiatrie! Ngarkesa po rritet… KÇK, OSBE, Tërmeti, Refoma, etj etj.

0

Nga Ylli Dylgjeri

 

Aman doktor, sajoi fondet për ktë pavion!
Boll më! Koha nuk pret më për salla, e pavione kardiologjie e allçije.
Pavion psikopatie na duhet sot! Ngarkesa po rritet. KÇK, OSBE, Termeti, Refoma, etj etj.
Lëndën e parë e keni gati. Po shtohen…
Aty ta ftoni Ramën. E pastaj flasin bashkë.
Do e shohësh si do tu flasë mjekëve të pranishëm, por sidomos pacientëve Kryeministri ynë. Do derdhi atë çka i ka mbetur nga truri. E qan atë ligjeratë. Është brënda vetes. Do të shohësh si do të mbani shënime Ju nga erudicioni i Tij. Ju shënime, e shënjestër me pantofla ata të shtruar aty.
Ku isheeeee? Pse ke ardhur më parëëëëë!
Ti je dora jonë. Do ta mbysin me shkumë e pyetje doktor Ramën pacientët. E njohin diagnozën ato.
Beje Rektor! Boll i mirë Je, por lëre dhe Ti një emër si Administrator në atë Spital.
E nëse do një emër për pavionin, gati e ke…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.