Standard.al

E thotë eksperti i ekonomisë: Reforma në energji më shumë zhurmë se punë, OSHEE-së i kanë borxh 588 mln euro

0

Eksperti i ekonomisë Pano Soko, i ftuar në emisionin “Ekopolitikë” ngriti shqetësimin që kompanitë i kanë borxh OSHEE. Sipas tij në total borxhet ndaj OSHEE janë 588 mln euro.

Pano Soko: Janë rreth 100 milionë euro të cilat i janë borxh OSHEE nga kompani private. Pra ne kemi arritur të rregullojmë atë pjesën e vogël të konsumatorit final për të paguar, për të qenë korrekt me pagesat, por nuk kemi rregulluar dot kompanitë e mëdha. Kemi akoma një borxh prej 100 mln eurosh. OSHEE e kemi të ngarkuar me 588 mln euro borxh nga të gjithë operatorët, përfshirë dhe kreditë. Reforma më shumë bëri zhurmë sesa punë.

Oranews.tv

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.