Standard.al

Bledian Koka e thotë troç: OSBE, organizëm i krimbur dhe inekzistent

0

Gazetari Bledian Koka, në emisionin “Tempora” në RTV Ora, ka drejtuar gishtin nga OSBE për reagimin. Sipas tij, ky institucion është një organizëm i krimbur dhe inekzistent.

Bledian Koka: OSBE është i njëjti organizëm i krimbur dhe inekzistent. Unë i kam kërkuar reagim OSBE për gishtin e mesit të përfaqësuesit të saj zotit Borchardt dhe nuk ka bërë asnjë reagim. Ka thënë ne po e verifikojmë këtë rast. Ndërkohë që sot e gjithë ditën nuk kemi një gisht, por kemi dy gishta dhe një gisht tjetër të Edi Ramës, kundër të njëjtit popull dhe nuk kemi asnjë reagim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.