Standard.al

Altin Goxhaj përfundon trajtimin shëndetësor, njofton rikthimin e tij në gjykatë dhe politikë 

0

Avokati Altin Goxhaj përmes një fotoje në Facebook ka njoftuar se është kthyer nga trajtimi shëndetësor nga Canne, pas helmimit që i rrezikoi jetën, dhe është gati të rikthehet në aktivitetin e tij në gjykatë dhe politikë.

Postimi i plotë:

Genc Sejko ikën përsëri në Londër, unë erdha nga trajtimi shëndetësor nga Canne, Kastriot Çipi na organizoi të treve 
Nesër kthehem në punë në gjykata dhe politikë 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.