Standard.al

‘Të shohim përditë nuk je si del në FOTO’ Hygerta Sako i kthehet ndjekësit

0

Personazhet publik që janë aktiv në rrjete sociale ndeshen shpesh me komente negative nga njërëzit që nuk i pëlqëjnë.

Në fakt kjo është diçka që vjen bashkë me famën e prej së cilës askush që do të jetë i famshëm nuk mund të shpëtoj.

Mirëpo ka nga ato persona publik që nuk reagojnë mirë nga këto komente negative por ka dhe nga ata që ju kthejnë përgjigje këtyre njërëzve me delikatese dhe finese siç është rasti i moderatores së njohur Hygerta Sako.

Së fundmi moderatorja ka publikuar një foto e veshur me kapuç dhe triko duke u shfaqur sa më ngrohtë në këto ditë dimri.

Përpos komplimentave, ka pasur dhe kritika e një prej tyre Hygerta ka vendosur t’i përgjigjet.

“Në fakt kot filtrosesh se të shohim përditë që s’je kështu”, i komenton një ndjekës.

“Ti ose je negativ ose ke probleme me sytë. Po marr të mirëqenë këtë të dytën, kështu që shko bëj një vizitë vëlla. Nuk di që filtrat të zbukurojnë tiparet që të ka fal Zoti, nëna dhe babai. Të përshëndes”, iu përgjigj Hygerta.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.