Standard.al

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dekoron Fehmi Shaqirin: Kontribut në ruajtjen e vlerave tona kombëtare!

0

Npermjet nje postimi në faqen e  tij në Facebook, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaci ka ndarë çmimin “Mjeshtër i Merituar”, për Fehmi Shaqirin për kontributin e tij në ruajtjen e vlerave tona kombëtare.

Ja postimi i plotë i Thaçit:

Me çmimin “Mjeshtër i Merituar”, sot e dekorova Fehmi Shaqirin, i cili me dekada të tëra ka kontribuar në ruajtjen dhe promovimin e vlerave tona kombëtare.

Ai i ka dhënë shumë kulturës sonë në Shqipëri, në Kosovë dhe kudo në diasporën shqiptare.

Familja Shaqiri në vazhdimësi ishte e angazhuar për ruajtjen e identitetit tonë kombëtar. HTH

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.