Standard.al

Kujtim Gjuzi nuk vë mend, bluzë mbi xhaketë në Kuvend: Dua ti ngjaj Ramës!

0

Deputeti Kujtim Gjuzi ishte sot në Kuvend para komisionit të etikes, pasi pak kohë me parë e theu atë me një veshje jo normale në Parlament. Por duket se Gjuzi nuk ka vënë mend dhe është paraqitur sot edhe me keq.

I veshur me një bluzë mbi xhaket ai thotë se do ti ngjajë Ramës…

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.