Standard.al

Tërmeti, Meta: Të gjithë duhet të mbështesim prokurorinë që ‘fajtorët’ të mbajnë përgjegjësi për ndërtimet e papranueshme!

0

Presidenti Ilir Meta deklaroi se pas tërmetit të gjithë duhet të mbështesin prokurorinë për të vënë para përgjegjësisë personat që lejuan ndërtimin e godinave të papranueshme.

E rëndësishme për shtetin dhe për institucionet është që në çdo moment të jenë të gatshëm për të minimizuar pasojat.Të gjithë duhet të mbështesim prokurorinë për të vënë para përgjegjësisë të gjithë ata që duhet të mbajnë përgjegjësi për lejimin e atyre ndërtime të papranueshme”,- tha kreu i shtetit./Syri TV”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.