Standard.al

Puthja e qenit ‘Sadak’/ Presidenti Meta: Mos e banalizoni, ai nuk është një qen, është një hero!

0

Presidenti Ilir Meta tregoi momentet e para të reagimit pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit.

‘Kam qenë në shtëpi kur ka ndodhur tërmeti. Fillimisht kam menduar që nuk ishte një tërmeti i këtyre pasojave që rezultoi më pas. Për fat të keq nuk kam pasur informacion që është kjo situatë, sepse është situatë alarmante, si në gjendje lufte,’ tha Meta . 

I pyetur se përse dekoroi një qen në Kosovë dhe përse nuk ka dekoruar asnjë në Shqipëri, Meta tha: ‘Ka shumë përfaqësues që e meritojnë të dekorohen. Ju e banalizoni, ai nuk është një qen, është një hero. E kam puthur me gjithë shpirt’ ,tha Meta ./Syri TV 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.