Standard.al

Presidenti Meta: Nuk uroj përplasje, uroj reflektim! Te Gjykata Kushtetuese nuk toleroj!!!

0

Presidenti Ilir Meta foli edhe për nismën e tij ‘Dialogu me Shqipërinë’.

‘Unë nuk uroj përplasje, uroj reflektim. 8 dhjetori ka qenë thirrje për të përkujtuar, për të dhënë një mesazh dhe vendosur një dialog,’ tha presidenti. ‘Nuk është momenti tani se jemi në situatë të jashtëzakonshme,’ tha Meta.

‘Te Gjykata Kushtetuese nuk toleroj,’ ishte i prerë Meta.

 

Meta komentoi edhe propozimet ligjore të mazhorancës për të kufizuar të drejtat e betimit.

‘Ata duan të bëjnë drejtësinë e Lanës. Duan të spostojnë vëmendjen. Kjo është punë e tyre. Duan që të gjitha vendet t’i bëjnë kundër hapjes së negociatave, kjo është punë e tyre,’ tha Meta.

Në fund, Meta iu përgjigj edhe një tjetër pyetje të analistit Ylli Rakipi./Syri TV

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.