Standard.al

Nga Prokuroria në Armathë/ Presidenti Meta me ekipin nga Izraeli, verifikojnë banesat

0

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, sapo doli nga Prokuroria ku u kërkua për padinë ndaj kreut të KED, u bashkua me ekipin e ardhur nga Izraeli e së bashku verifikuan disa banesa në Armathë. Përmes një postimi në facebook, Kreu i Shtetit bën të ditur se tani banorët janë më të qetë.

Postimi i plotë

Sapo përfunduam një verifikim të ri të një banese 4 katëshe në Armathë me ekspertët e palodhur izraelitë. Besoj tani edhe banorët janë më të qartë dhe të qetë se pardje. E rëndësishme është tani të ndjekim udhëzimet e duhura për përforcimin dhe riparimet e dëmeve me përgjegjësi të plotë ligjore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.